St. Maarten

Eén van die momenten is het feest van Sint Maarten. Dat wordt elk jaar gevierd op 11 november. Wij nodigen  u die dag graag uit om samen met uw kind of kinderen om 16.30 uur naar de kerk te komen. Ook vriendjes en vriendinnetjes mogen meekomen.  We luisteren dan naar het verhaal van St. Maarten en zingen St. Maarten liedjes. Om 16.30 uur gaan we lampionnen maken. Je mag ook een lampion meebrengen, met een lichtje op batterijen. Om 17.00 uur gaan we met z’n allen naar buiten om te zingen aan de deuren van mensen uit de buurt. We brengen hen een lichtje. Wie weet krijgen we dan wat lekkers mee! Na afloop komen we nog even samen in de ontmoetingsruimte van de kerk om nog even wat te drinken en de gekregen snoepjes samen te delen

Kerstmis

Op 24 december, de dag voor Kerstmis, nodigen wij u graag uit om samen met uw kind of kinderen om 17.00 uur naar de kerk te komen voor de Herdertjesviering. Alle kinderen die in de kerk zijn vragen we om mee te helpen om het kerstverhaal uit te beelden. We hebben engeltjes, herders,  koningen, en natuurlijk Jozef en Maria! Uw kinderen mogen zelf verkleed als herder of engel komen! Na afloop krijgen de kinderen iets mee naar huis om thuis te knutselen.


Driekoningen

Heel kort na Kerstmis, wanneer we Driekoningen vieren op de zondag na 1 januari komen we, tijdens de zondagviering, bij elkaar om naar de tocht van de drie koningen te luisteren. We zingen, luisteren, en knutselen samen. En natuurlijk kunt u dan ook nog even gaan kijken bij de kerststal! Het is erg gezellig wanneer er veel kinderen verkleed als koning op bezoek komen bij het kerstkind!